SRXP Applicatie- Zakelijk Gebruik

Declareren… Dat klinkt zowel iedere werknemer als werkgever nou niet bepaald als muziek in de oren. De bonnetjes slingeren overal rond, zijn beschadigd of zijn in sommige gevallen zelfs onzichtbaar. Bedrijfgerelateerde kosten compenseren levert door deze redenen vaak een hoop ellende op. Dit kost iedere onderneming veel tijd en dus ook geld. Maar voor dit alles is er nu een oplossing!

Deze oplossing is verzonnen door een Nederlandse onderneming genaamd SRXP. Het vereist niet veel, je zakelijke mobiele telefoon is voldoende! Deze slinger je aan en vervolgens ga je naar de appstore van je telefoon. Hier download je de app en eigenlijk ben je er dan al. Veel simpeler kan natuurlijk niet. Voor de werkgever is het niks anders het systeem installeren.

Het enige wat je nu hoeft te doen is een foto te maken van het bonnetje en uploaden in het systeem. Dit wordt automatisch verwerkt, waardoor het uitkeren met een simpele tik op de knop kan geschieden. Hierdoor besparen zowel de werkgever als de werknemer kostbare tijd, hetgeen natuurlijk positief is voor elke onderneming. De app bewaard overigens elk bonnetje gedurende een periode van 10 jaar in het systeem. Dit komt volledig overeen met de wettelijke norm, die voorschrijft dat elk bonnetje zeven jaar na declaratie dient te worden bewaard.

Verdienmodel

De app is nu ook in het Engels beschikbaar en dus lijkt de onderneming hiermee een internationale stap te maken. Het programma is de eerste maand gratis te proberen en vervolgens voor relatief klein bedrag (3 euro per maand voor de meeste ondernemingen) te gebruiken. Voor de tijd, het geld en de irritatie dat het bespaart is het in mijn ogen een aanwinst voor iedere onderneming.

Bronnen:

http://www.srxp.com

http://www.accountsoftware.nl/software/producten/producten-overig/srxp

http://www.nuzakelijk.nl/starten/3713601/investeringsfonds-steekt-geld-in-srxp.html

Advertisements

One thought on “SRXP Applicatie- Zakelijk Gebruik

  1. Hi Thijs,
    Wat leuk dat je zo’n enthousiaste blog over SRXP hebt geschreven, bedankt! Schrik niet als je het terugziet op onze Facebookpagina ;). Groeten van iedereen hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s